Incendiu la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara

Marți, 11 Iulie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Incendiu la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara | imaginea 1 Joi, 06 iulie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Timișoara au desfășurat un 𝗲𝘅𝗲𝗿𝗰𝗶𝘁̦𝗶𝘂 𝗰𝘂 𝗳𝗼𝗿𝘁̦𝗲 𝘀̦𝗶 𝗺𝗶𝗷𝗹𝗼𝗮𝗰𝗲 𝗶̂𝗻 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝗱𝗶𝘂 𝗹𝗮 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗨𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ ,,𝗣𝗶𝘂𝘀 𝗕𝗿𝗮̂𝗻𝘇𝗲𝘂” 𝗱𝗶𝗻 𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀̦𝗼𝗮𝗿𝗮.

La Secția de Medicină nucleară a izbucnit un incendiu, în locație fiind prezente și surse radioactive. Pentru gestionarea situației de urgență, pompierii timișeni au intervenit prompt cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și un echipaj CBRN.

Sosite la locul evenimentului, echipele de intervenție au acționat pentru evacuarea personalului medical și a pacienților aflați în zona de risc. Echipajul CBRN a efectuat măsurătorile, a delimitat perimetrul de securitate și a monitorizat din punct de vedere radiologic zona.

Scopul acestui exercițiu a fost antrenarea tuturor forțelor participante în conducerea acțiunilor de limitare și înlăturare a urmărilor unei situații de urgență, executarea coordonată a operațiunilor de intervenție și îmbunătățirea cooperării inter-instituționale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.