Stagiu de pregătire la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de la Constanța

Vineri, 07 Iulie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Stagiu de pregatire la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de la Constanta | imaginea 1 Scafandrii din cadrul ISU Giurgiu au încheiat, săptămâna trecută, stagiul de pregătire la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de la Constanța.

Alergare pentru creșterea rezistenței, înot, scufundări în apa mării și procedee de căutare-salvare sunt activități pe care le-au pus în practică, zilele acestea.

Știu că de felul în care se pregătesc poate depinde succesul unui intervenții și de aceea dau totul pentru a fi cei mai buni, fiind îndrumați în permanență de instructori cu experiență.

Tiberiu, Valentin, George și Daniel sunt cei patru scafandri ai ISU Giurgiu. Au calități fizice și psihice deosebite, fără de care nu ar fi putut efectua scufundări.

Empatia este însă cea care le dă puterea de a depăși orice obstacol întâlnit în misiunile lor, atât de complexe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.