Accident rutier, cu victime multiple

Joi, 21 Septembrie 2023Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Accident rutier  cu victime multiple | imaginea 1 Pompierii Secției Vișeu de Sus au desfășurat zilele acestea exerciții tactice, constând în gestionarea situației producerii unui accident rutier, cu victime multiple, desfășurat pe raza U.A.T. Vișeu de Sus.

Conform scenariului, în urma producerii accidentului, salvatorii au acționat pentru descarcerarea și extragerea victimelor, dar și acordarea primului ajutor medical. Pentru realizarea acestor acțiuni, în sprijinul colegilor pompieri s-au alăturat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, dar și echipaje ale Serviciului Poliției Rutiere și ale Poliției Locale.

Totodată, în cadrul Spitalului de Recuperare Borșa, s-a desfășurat un exercițiu tactic de tip LIVEX, ca urmare a producerii unui incendiu pe secția de Recuperare a unității sanitare. Aceste exerciții se desfășoară în vederea realizării, dezvoltării și menținerii nivelului de instruire, necesar pentru îndeplinirea misiunilor specifice.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.