Căutare-salvare a două victime rătăcite în zona munților Orăștiei

Joi, 21 Septembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Cautare salvare a doua victime ratacite in zona muntilor Orastiei | imaginea 1 Pentru că fiecare oră de pregătire contribuie la creșterea nivelului de competență profesională și îi ajută să facă față provocărilor deloc puține în domeniul situațiilor de urgență, sâmbătă, 16 septembrie a.c., pompierii hunedoreni au răspuns invitației Asociației K9 for Humanity care a organizat un exercițiu de căutare - salvare.

Din cadrul ISU Hunedoara au participat un echipaj de paramedici, doi ofițeri și două echipaje canine. Robert și Asi, alături de Grațian și Rocky, au avut misiunile de a găsi o persoană mușcată de viperă, care nu se mai putea deplasa și mai apoi, un copil. Conform scenariului, ambele victime erau rătăcite în zona împădurită din munții Orăștiei.

Exercițiul a durat 4 ore și a avut drept scop dezvoltarea relațiilor de cooperare și armonizarea deciziilor între toți salvatorii implicați în astfel de cazuri. Se adresează f𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭ă𝐫𝐢 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 ș𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 î𝐧 î𝐧𝐝𝐞𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.