Coborârea unei victime de pe un stâlp de tensiune

Marți, 26 Septembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Coborarea unei victime de pe un stalp de tensiune | imaginea 1 „Când încetăm să ne asumăm riscuri, încetăm să ne mai trăim viața” - Robin Sharma.

Fie că e zi sau noapte, pompierii sunt mereu gata să răspundă la apelul datoriei lor și pun în aplicare un angajament profund, acela de a-și perfecționa abilitățile și a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce fac, pentru a salva cât mai multe vieți.

Antrenamentele sunt inima și sufletul pregătirii continue. Fiecare zi este o oportunitate de a învăța, de a se dezvolta și de a crește în putere. Fiecare tehnică îmbunătățită și fiecare echipă sudată într-un singur spirit reprezintă pași vitali în călătoria către excelență.

Salvatorii învață să se adapteze la situații diverse, să depășească obstacole și să acționeze cu calm și hotărâre în momentele critice. Provocarea din ziua de joi, 21 septembrie a.c., a fost coborârea unei victime de pe un stâlp de medie tensiune, blocate la 30 de metri înălțime. Exercițiul s-a efectuat în colaborare cu DelgazGRID.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.