Incendiu la hala de producție lacuri și vopseluri din Mihăești, Vâlcea

Duminică, 10 Septembrie 2023Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Incendiu la hala de productie lacuri si vopseluri din Mihaesti  Valcea | imaginea 1 Exercițiu la Mihăiești! “Repetitio mater studiorum est” (repetiția este mama învățării), spune un vechi proverb latin!

Miercuri, 30 august a.c., începând cu ora 12:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea a organizat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, pentru gestionarea unor situații de urgență determinate de producerea unui incendiu, la hala de producție lacuri și vopseluri aparținând unui operator economic din localitatea Mihăești.

Peste 20 de pompieri, precum și personal de intervenție aparținând operatorului economic, au acționat cu 8 autospeciale de intervenție, de diferite tipuri, pentru a executa misiunile de salvare impuse de starea de urgență. La exercițiu au participat salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Secției de Pompieri Govora.

Se adresează mulțumiri pe această cale tuturor participanților și, totodată, se înștiințează cetățenii că aceste exerciții vor avea loc periodic, pentru pregătirea și antrenarea forțelor implicate în gestionarea diferitelor tipuri de situații de urgență! 𝑰̂𝒎𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏𝒂̆ 𝒎𝒂𝒊 𝒑𝒓𝒆𝒈𝒂̆𝒕𝒊𝒕̦𝒊!!!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.