Accident feroviar cu victime multiple în județul Olt

Marți, 31 Octombrie 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Accident feroviar cu victime multiple in judetul Olt | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” al județului Olt a desfășurat, joi, 26 octombrie a.c., în orașul Piatra-Olt, un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, pentru antrenarea structurilor de intervenție în situația producerii unui accident feroviar cu victime multiple.

Obiectivele principale ale exercițiului au fost: verificarea viabilității planului roșu de intervenție, în caz de accident feroviar cu victime multiple; antrenarea structurilor cu atribuții de intervenție în cazul producerii unui accident feroviar cu victime multiple și asigurarea unui răspuns coordonat de către structurile care acționează în cazul producerii unui accident feroviar.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.