Alarmă la dezastre

Marți, 31 Octombrie 2023Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Alarma la dezastre | imaginea 1 Joi, 26 octombrie a.c., începând cu ora 10:00, a avut loc un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la un operator economic din municipiul Târgovişte situat în zona Șoseaua Găești.

Exercițiul a constat în verificarea modului de acțiune, pregătirea forțelor implicate și modul de coordonare cu alte entități responsabile de gestionarea situațiilor de urgență.

De asemenea, exercițiul a avut în vedere verificarea funcționării sistemului de înștiințare și alarmare, precum și a clarității semnalelor pe întreg teritoriul municipiului.

Semnalul utilizat, “ALARMĂ LA DEZASTRE”, a constat în 5 sunete a câte 16 secunde fiecare, cu pauze de 10 secunde între ele, semnalizând iminența sau producerea unui dezastru.

În timpul desfășurării exercițiului, locuitorii au fost îndrumați să-și continue activitățile normale, deoarece acesta a implicat doar personalul din administrația publică locală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.