Incendiu izbucnit la Catedrala “Adormirea Maicii Domnului” din Zalău

Luni, 20 Noiembrie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu izbucnit la Catedrala  Adormirea Maicii Domnului  din Zalau | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Zalău au desfășurat, joi, 16 noiembrie a.c., un exercițiu la Catedrala “Adormirea Maicii Domnului”, scenariul acestuia fiind izbucnirea unui incendiu în incinta bisericii.

Scopul exercițiului a fost eficientizarea timpului de răspuns la apariția diferitelor situații de urgență, precum și perfecționarea gradului de pregătire al personalului forțelor de intervenție.

Aceste tipuri de activități sunt indispensabile pentru formarea continuă a salvatorilor sălăjeni, dar în aceeași proporție și comunității civile, din prisma operativității salvării vieților omenești în cazul producerii unor situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.