Incendiu la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca

Luni, 13 Noiembrie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Incendiu la Spitalul de Recuperare din Cluj Napoca | imaginea 1 Vineri dimineața, 10 noiembrie a.c., forțe și mijloace din cadrul ISU Cluj au desfășurat un amplu exercițiu la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca.

Scenariul a presupus un incendiu la etajul trei, rezultând nu mai puțin de 17 victime. Pompierii au efectuat o misiune de căutare-salvare, iar în paralel s-a amenajat într-un alt corp al clădirii un punct medical avansat, pentru triajul victimelor și evacuarea spre spital.

A fost un exercițiu benefic, întrucât pompierii clujeni au putut colabora din nou cu instituțiile de forță din oraș, pentru a gestiona cât mai bine cu putință o situație reală! Reprezentanții ISU Cluj adresează mulțumiri pentru sprijin!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.