Incendiu la un container, cu extindere rapidă

Luni, 27 Noiembrie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Incendiu la un container  cu extindere rapida | imaginea 1 Forțele de pompieri au desfășurat un exercițiu în incinta unei operator economic din localitatea Jucu de Mijloc. A fost simulat un incendiu la un container, cu extindere rapidă spre paleții depozitați în apropierea halelor de producție.

În primă instanță, intervenția a fost asigurată de către serviciul privat pentru situații de urgență al operatorului economic, însă în timpul operațiunilor de stingere, unul dintre pompieri suferă o intoxicație cu fum și nu se poate evacua. Drept urmare, echipajele profesioniste au desfășurat în paralel o misiune de căutare-salvare.

Exercițiul a fost unul benefic, întrucât la final s-a efectuat și o recunoaștere asupra obiectivului de peste 17.000 metri pătrați. Reprezentanții ISU Cluj adresează mulțumiri pentru implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.