Incendiu la un depozit aflat într-o hală industrială din Sibiu

Luni, 27 Noiembrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu la un depozit aflat intr o hala industriala din Sibiu | imaginea 1 Miercuri, 22 noiembrie a.c., pompierii sibieni au desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la un operator economic din zona industrială de Vest a municipiului Sibiu.

Prin intermediul acestui exercițiu s-a efectuat un antrenament al structurilor de conducere și răspuns în cazul producerii unei situații de urgență generate de un incendiu la un depozit aflat într-o hală industrială.

Prin situațiile simulate s-a avut în vedere utilizarea capabilităților existențe la nivel local, antrenarea structurilor participante privind adoptarea dispozitivelor de intervenție și modalitățile de intervenție abordate în funcție de tipurile de riscuri existente și posibile.

La acest exercițiu au participat aproximativ 50 de pompieri militari sibieni și următoarele mijloace tehnice: trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.