Incendiu urmat de explozie la un stand de butelii cu gaz butan

Joi, 16 Noiembrie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Incendiu urmat de explozie la un stand de butelii cu gaz butan | imaginea 1 Luni, 13 noiembrie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia au desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, în colaborare cu SVSU Azuga, la un operator economic din orașul Azuga.

Exercițiul a avut drept scenariu producerea unui incendiu în spațiul de depozitare din incinta operatorului economic, urmat de o explozie la un stand de butelii cu gaz butan.

Scopul acestor simulări este acela de a asigura o pregătire continuă a efectivelor proprii privind modul de intervenție, organizare și cooperare eficientă în cazul producerii unei situații de urgență reală. Astfel, pentru a fi pregătiți să acționeze în orice situații de urgență, pompierii militari prahoveni desfășoară periodic astfel de exerciții tactice.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.