Sesiuni de pregătire pe diferite situații de urgență

Joi, 23 Noiembrie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Sesiuni de pregatire pe diferite situatii de urgenta | imaginea 1 Pompierii năsăudeni profită de orice oportunitate și antrenează efectivele pompierilor militari și elevii aflați în practică la unitate. La subunitățile ISU Bistrița-Năsăud au avut loc mai multe sesiuni de pregătire, pe diferite situații de urgență: căutare - salvare din medii ostile vieții, descarcerare și acordare prim ajutor.

Aici, elevii de la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești au avut ocazia să pună în practică tot ce au parcurs teoretic la instituția de formare a viitorilor salvatori. S-au pus în practică echiparea pompierilor profesioniști, utilizarea aparatelor de respirat, până la utilizarea accesoriilor de descarcerare și a kit-ului de prim ajutor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.