Tactici moderne de stingere a incendiilor de fond forestier

Luni, 13 Noiembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Tactici moderne de stingere a incendiilor de fond forestier | imaginea 1 Vineri, 10 noiembrie a.c., s-a încheiat cea de-a șasea serie a “𝙎𝙩𝙖𝙜𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙙𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙛𝙚𝙘ț𝙞𝙤𝙣𝙖𝙧𝙚 𝙖 𝙩𝙚𝙝𝙣𝙞𝙘𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙨𝙩𝙞𝙣𝙜𝙚𝙧𝙚 𝙖 𝙞𝙣𝙘𝙚𝙣𝙙𝙞𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙛𝙤𝙧𝙚𝙨𝙩𝙞𝙚𝙧𝙚-𝙣𝙞𝙫𝙚𝙡 1”, printr-o ședință practică desfășurată în raionul de intervenție al Secției de Pompieri Brad.

A fost un an plin de provocări inedite, cursanții Centrului de Antrenament și Pregătire de Specialitate din Orăștie având ocazia să învețe teoretic și mai apoi, să aplice practic, tactici moderne de stingere a incendiilor de fond forestier.

Și cum ofițerii instructori au participat alături de o parte dintre cursanți la misiunile internaționale de stingere a incendiilor de pădure din Franța și Grecia, odată cu activarea Mecanismului European de Protecție Civilă, în cadrul cursurilor s-au putut discuta și pune în practică elemente de noutate, testate în situații reale.

Se adresează felicitări tuturor și mult succes pe viitor în lupta cu focul, pentru a păstra cât mai intact poate cel mai valoros aur din lume - “aurul verde”!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.