Un nou final de curs la poligonul Făgăraș

Luni, 13 Noiembrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Un nou final de curs la poligonul Fagaras | imaginea 1 După ani de instruire la foc continuu, pompierii brașoveni sunt mândri că rezultatele nu se lasă așteptate, mai multe serii de participanți determinați fiind șlefuite de formatorii și instructorii dedicați.

Instrucția luptătorilor cu flăcările reprezintă o prioritate, iar studiul privind fenomenele generate de ardere sau evoluția acesteia în funcție de factorii determinanți pot influența succesul unei misiuni de stingere.

Săptămâna trecută a fost rândul colegilor ofițeri de la ISU Brașov, ISU Sibiu, ISU Hunedoara și ISU Vâlcea și colegilor subofițeri de la ISU Dâmbovița să experimenteze și să învețe lucruri noi la poligon, în cadrul ,,Stagiului de perfecționare pentru identificarea fenomenelor termice”.

Aceștia și-au îmbunătățit cunoștințele teoretice și practice, simulând condiții similare de realitate, sub îndrumarea unor instructori militari cu vastă experiență în stingerea incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.