Incendiu la fabrica de mase plastice din Constanța

Marți, 27 Februarie 2024Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Incendiu la fabrica de mase plastice din Constanta | imaginea 1 Miercuri, 21 februarie a.c., începând cu orele 11.00, Detașamentul de Pompieri Medgidia a desfășurat un amplu exercițiu de stingerea incendiilor cu tema “Stingerea incendiilor de substanțe combustibile solide”.

Exercițiul s-a desfășurat pe amplasamentul fabricii de mase plastice al S.C. Sterk Plast S.R.L Medgidia, operator economic important de pe raza județului Constanța.

În cadrul exercițiului a fost verificată și capacitatea de răspuns a Serviciului Privat pentru Situații de Urgență constituit la nivelul societății care, împreună cu echipajele de pompieri militari au îndeplinit cu succes misiunile stabilite în scenariul exercițiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.