Incendiu la stația electrică de transformare din Odorheiu Secuiesc

Luni, 05 Februarie 2024Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Incendiu la statia electrica de transformare din Odorheiu Secuiesc | imaginea 1 Fiecare exercițiu reprezintă o nouă lecție învățată, iar prin simularea unor scenarii complexe care să crească nivelul de efort al celor implicați se atinge performanța maximă în cazul evenimentelor reale.

Marți, 30 ianuarie a.c., Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc a desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace la Stația TRAFO nr. 1 din municipiul Odorheiu Secuiesc, scenariul presupunând izbucnirea unui incendiu la unul dintre transformatoarele din cadrul stației electrice de transformare.

Cu această ocazie, s-a urmărit antrenarea personalului în ceea ce privește tehnica de intervenție în obiective de transport și distribuție a energiei electrice, respectarea procedurilor de intervenție în astfel de situații, cât și cooperarea cu specialiștii din cadrul obiectivului.

Au fost angrenate în cadrul exercițiului următoarele forțe și mijloace: 2 ofițeri, 12 subofițeri și 1 soldat cu 3 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, dintre care două cu module de acordare prim ajutor, precum și un stingător remorcabil cu pulbere P250.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.