Incendiu la o școală din Caransebeș

Luni, 25 Martie 2024Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Incendiu la o scoala din Caransebes | imaginea 1 Miercuri, 20 martie a.c., la Colegiul Național “Traian Doda” din municipiul Caransebeș, s-a desfășurat un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren, pentru gestionarea unitară a unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu, într-una din sălile de cursuri. În urma evenimentului, au rezultat, în total, 25 de victime.

Scopul exercițiului a fost testarea și antrenarea structurilor de coordonare-conducere și de răspuns privind gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu, cu victime multiple, care impune punerea în aplicare a Planului Roșu de intervenție la nivelul județului Caraș-Severin.

Forțe din cadrul unităţii, cât şi personal din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, Unității de Primiri Urgențe Reşiţa, Compartimentului de Primiri Urgențe Caransebeş, Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, Primăriei municipiului Caransebeș - Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Caransebeş și Poliţiei Locale Caransebeş au acționat la locul evenimentului pentru stingerea incendiului, evacuarea și salvarea persoanelor afectate, precum și pentru limitarea și înlăturarea efectelor evenimentului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.