Incendiu la un hotel din Cluj Napoca

Vineri, 22 Martie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Incendiu la un hotel din Cluj Napoca | imaginea 1 Forțe și mijloace din cadrul ISU Cluj au desfășurat, luni, 18 martie a.c., un amplu exercițiu, prin care a fost simulat un incendiu la un operator economic, cu activitate în domeniul hotelier, situat pe strada Octavian Goga din Cluj-Napoca.

Inițial, scenariul a presupus un incendiu la parterul imobilului cu 10 niveluri, existând pericolul de extindere la mezanin. În plus, din cauza numărului mare de victime, a fost declanșat și Planul Roșu de Intervenție.

La locul solicitării, echipajele operative au găsit parterul și mezaninul hotelului cuprinse de flăcări și 18 persoane evacuate din hotel, dintr-un total de 30. Restul persoanelor au trebuit să fie căutate și salvate!

Exercițiul a fost unul benefic, întrucât s-a putut colabora îndeaproape cu celelalte instituții care au responsabilitate pe linia situațiilor de urgență! Se adresează mulțumiri tuturor pentru sprijin!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.