Mai buni, mai pregătiți!

Sâmbătă, 16 Martie 2024Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Mai buni  mai pregatiti | imaginea 1 Marți, 12 martie a.c., pompierii au desfășurat un exercițiu combinat de conducere, cu forțe și mijloace în teren, în vederea antrenării structurilor specializate de intervenție pentru gestionarea situațiilor de urgență determinate de căderi masive de zăpadă urmate de avalanșe, în comuna Șugag.

În cadrul acestui exercițiu a fost verificată capacitatea de răspuns a structurilor inspectoratului pentru gestionarea unui eveniment major, urmărindu-se totodată și rolul componentelor subsistemului local și județean de management al situațiilor de urgență.

În cadrul exercițiului au fost implicate următoarele structuri: - Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba; - Inspectoratul de Poliție Județean Alba; - Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba; - Salvamont Alba; - Consiliul Local pentru Situații de Urgentă Șugag; - Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag.

La finalul exercițiului, a mai fost evaluat atât modul de intervenție integrat al forțelor profesioniste, cât și modul de acțiune al tuturor celorlalte forțe implicate. Se adresează felicitări și mulțumiri tuturor pentru interesul de care au dat dovadă și pentru executarea exemplară a tuturor sarcinilor încredințate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.