Alunecare de teren la cariera de marmură Rușchița

Marți, 02 Aprilie 2024Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Alunecare de teren la cariera de marmura Ruschita | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Caransebeș au desfășurat joi, 28 martie a.c., un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la cariera de marmură Rușchița.

S-a simulat producerea unei alunecări de teren în zona de exploatare a marmurei, fiind surprins de pietre un muncitor care efectua lucrări de extracție.

S-a acționat pentru consolidarea malurilor de piatră, protejându-se astfel viața victimei și a personalului participant la intervenție.

Victima surprinsă de malul de piatră a fost extrasă în siguranță de salvatori, fiind în permanență conștientă și cooperantă.

Astfel de exerciții se desfășoară periodic și ajută la îmbunătățirea capacității de răspuns în cazul în care salvatorii se confruntă cu situații reale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.