Cisternă cu substanțe periculoase, implicată într-un accident rutier

Marți, 02 Aprilie 2024Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Cisterna cu substante periculoase  implicata intr un accident rutier | imaginea 1 Cu fiecare exercițiu pe care îl derulează, pompierii harghiteni vor să fie mai buni, mai pregătiți în a-și duce la bun sfârșit misiunea salvării de vieți!

Joi, 28 martie a.c., s-a desfășurat un 𝑒𝑥𝑒𝑟𝑐𝑖𝑡̦𝑖𝑢 𝑐𝑢 𝑓𝑜𝑟𝑡̦𝑒 𝑠̦𝑖 𝑚𝑖𝑗𝑙𝑜𝑎𝑐𝑒 𝑖̂𝑛 𝑡𝑒𝑟𝑒𝑛 tip LIVEX - 𝐚𝐜𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫, în care au fost implicate 𝑜 𝑐𝑖𝑠𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑠𝑢𝑏𝑠𝑡𝑎𝑛𝑡̦𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑐𝑢𝑙𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑠̦𝑖 𝑢𝑛 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑚, pe DN 13A, zona localității Corund.

În exercițiu au fost angrenați pompierii militari și civili din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc și SVSU Corund, cu următoarele mijloace tehnice:🚒 patru autospeciale de stingere;🚒 o autospecială de descarcerare; 🚑 o ambulanță SMURD.

Fiecare exercițiu pe care îl desfășoară este o oportunitate de îmbunătățire a modului în care salvatorii gestionează o situație de urgență reală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.