Incendiu izbucnit la o societate comercială

Marți, 02 Aprilie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu izbucnit la o societate comerciala | imaginea 1 Pentru a răspunde cât mai repede și eficient în situații de urgență, pompierii sălăjeni se pregătesc continuu.

Astfel, pompierii din cadrul Detașamentului Zalău au organizat și desfășurat, joi, 28 martie a.c., un exercițiu la o societate comercială cu profil de activitate în producerea de obiecte sanitare din localitatea Crișeni.

Activitatea a vizat gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un ventilator de evacuare a vaporilor, într-o hală din cadrul societății.

Ajunși la locul solicitării, pompierii militari au acționat conform scenariului, scopul acțiunilor de primă intervenție fiind orientat către salvarea vieților omenești și limitarea efectelor evenimentului.

Situații neprevăzute, dificile și mai ales cu efecte negative, din nefericire pot apărea oricând. Tocmai de aceea, salvatorii pun preț pe desfășurarea periodică și constantă a exercițiilor de antrenare a forțelor de intervenție, dar și a populației. MAI pregătiți, MAI buni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.