Muncă grea și pregătire continuă pentru pompierii maramureșeni

Marți, 02 Aprilie 2024Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Munca grea si pregatire continua pentru pompierii maramureseni | imaginea 1 V-am împărtășit deja secretul în ceea ce privește succesul misiunilor pompierilor maramureșeni…Da, exact! Munca grea și pregătirea continuă!

Și ca să îi credeți pe cuvânt, vă prezentăm, din nou, o mică parte din activitatea lor de pregătire.

Un exercițiu tip Livex pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu, s-a desfășurat, vineri, 29 martie a.c., la Școala Gimnazială “Lucian Blaga” din municipiul Baia Mare.

Pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare s-au deplasat la sediul unității de învățământ cu autospeciale de stingere cu apa și spumă, autoplatforma de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat și o autospecială de intervenție și comandă.

Desfășurarea de forțe a pompierilor, care au salvat din nou situația, i-a lăsat profund impresionați pe micuții școlari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.