Instruire comună cu Vânătorii de munte

Luni, 27 Mai 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Instruire comuna cu Vanatorii de munte | imaginea 1 În decursul zilei de marți, 21 mai a.c., pompierii brașoveni au onorat invitația colegilor din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte de a participa, împreună cu ei, la o activitate de instruire pe timpul taberei lor de instrucție.

Tabăra de instruire la cursul de apă se desfășoară la Cabana Militară Brădet - Hărman - Podu Olt, punând accent pe rețeaua hidrografică din acea zonă.

Au participat la activitate cu o ambulanță SMURD și o autospecială de Scafandri, executând secvențe de instruire în comun în ceea ce privește acțiuni de căutare și salvarea victimelor de la înec și acordarea primului ajutor acestora, traversarea cursurilor de apă cu mijloacele specializate, dar și unele improvizate.

𝑨𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒊𝒓𝒊 𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏𝒆 𝒂𝒖 𝒔𝒄𝒐𝒑𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒂 𝒎𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒏𝒆 𝒐 𝒃𝒖𝒏𝒂̆ 𝒄𝒐𝒍𝒂𝒃𝒐𝒓𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒊, 𝒄𝒖𝒏𝒐𝒂𝒔̦𝒕𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒕𝒆𝒉𝒏𝒊𝒄𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒔̦𝒊 𝒅𝒆𝒑𝒓𝒊𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒖𝒏𝒐𝒓 𝒕𝒆𝒉𝒏𝒊𝒄𝒊 𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏𝒆 𝒅𝒆 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.