Excelență la Competiția Națională de Descarcerare

Luni, 10 Iunie 2024Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Excelenta la Competitia Nationala de Descarcerare | imaginea 1 Faza a II-a: o demonstrație a profesionalismului și dăruirii.

Echipa de descarcerare a inspectoratului a demonstrat o pregătire impecabilă la Competiția Națională de Descarcerare și Acordarea Primului Ajutor Calificat Faza II-a Zonă, organizată în municipiul Miercurea Ciuc în perioada 4-6 iunie a.c.

De-a lungul a două zile intense, echipa ISU Mureș a concurat la probele Standard și Complex, obținând rezultate remarcabile:

  • Locul 1 - la proba de descarcerare din autovehicule - o dovadă a excelenței și a abilităților de excepție ale echipei în salvarea vieților;
  • titlul de cel mai bun comandant de echipaj: plutonier adjutant-șef Oarga Horea - o recunoaștere a abilităților de conducere inspiratoare, a strategiei impecabile și a capacității de a coordona eficient echipa;
  • distincția de cel mai bun echipaj de servanți: plutonier major Ghidiu Alexandru și plutonier Lepșa Marius - o mărturie a colaborării impecabile, a preciziei și a sincronizării perfecte în operațiunile de descarcerare;
  • titlul de cel mai bun echipaj de paramedici: plutonier adjutant-șef Toma Vlad, plutonier Maier Gabriel și sergent major Imreh Tihamer - o subliniere a importanței acordării prompte și eficiente a primului ajutor, demonstrând o compasiune profundă și o pregătire avansată în domeniul medical.

Aceste premii individuale și de echipă sunt o mărturie a dedicației, perseverenței și profesionalismului echipei ISU Mureș. Echipa veghează zi de zi asupra siguranței comunității și intervine prompt în situații de urgență.

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost pregătită de plutonier adjutant-șef Mihesan Claudiu - unul dintre instructorii din cadrul Centrului de Formare Formatori al inspectoratului cu o bogată experientă și o pregătire remarcabilă. Se adresează felicitări echipei ISU Mureș pentru aceste rezultate obținute!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.