Mândri de echipa lor!

Luni, 10 Iunie 2024Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Mandri de echipa lor | imaginea 1 Echipa de descarcerare a inspectoratului a demonstrat o pregătire impecabilă la Competiția Națională de Descarcerare și Acordarea Primului Ajutor Calificat în a doua etapǎ, organizată, în acest an, la Miercurea Ciuc, în perioada 4-6 iunie a.c.

Pe parcursul celor trei zile intense, echipajul format din comandant de echipaj plt. maj. Secelean Georgiana și paramedicii plt. adj. Timaru Silviu și plt. adj. Taftǎ Mirel a obținut locul 🥇, la proba ,, Acordare prim ajutor calificat - traumǎ”, calificându-se la etapa națională.

De asemenea, echipajul format din comandant de echipaj sg. maj. Stângu Mihai şi servanții plt. adj. Muntean Istvan şi sg. maj. Murea Stefan nu s-a lăsat mai prejos și a obținut locul IV în cadrul probei ,,Descarcerare din autovehicule”.

Efortul, antrenamentul și dedicarea deplină a acestor bravi salvatori s-au transformat într-un rezultat remarcabil într-o competiție extrem de riguroasă.

Colegii au fost pregătiți de către Dr. Popescu Cezar, Dr. Finta Janos şi de cǎtre asistentul coordonator plt. adj.-șef Pantelimon Cornel, iar pe această cale li se mulțumește pentru implicare și profesionalism.

Totodată, se adresează felicitări antrenorilor şi colegilor care au participat la această competiție, iar celor care vor reprezenta ISU Covasna la etapa națională li se urează mult succes!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.