Stagiu de perfecționare în stingerea incendiilor de pădure

Miercuri, 05 Iunie 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Stagiu de perfectionare in stingerea incendiilor de padure | imaginea 1 În perioada 27 - 31 mai a.c., în cadrul Poligonului de Antrenament și Pregătire de Specialitate al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Țara Bârsei” al județului Brașov a avut loc Stagiul de perfecționare a tehnicilor de stingere a incendiilor de fond forestier (stagiul VI.1).

Lupta împotriva incendiilor de pădure necesită un angajament puternic din partea pompierilor și impune respectarea măsurilor de securitate individuală și colectivă și adoptarea măsurilor adecvate pentru protecția populației, a bunurilor publice și private, precum și a mediului înconjurător.

Motiv pentru care aceste stagii sunt de o importanță majoră în formarea profesională continuă a personalului operativ din subunitățile de intervenție ale serviciilor de urgență profesioniste. Stagiul întrunește 12 subofițeri din 6 inspectorate pentru situații de urgență, și anume: ISU Botoșani, ISU Brăila, ISU București- Ilfov, ISU Buzău, ISU Brașov și ISU Vrancea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.