Victorie pentru echipa Carpathian Bears Dâmboviţa

Luni, 10 Iunie 2024Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Victorie pentru echipa Carpathian Bears Dambovita | imaginea 1 Echipa reprezentativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmboviţa, “Carpathian Bears Dambovita Extrication Team”, a obținut locul I la faza zonală a Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat organizată în județul Giurgiu.

Colegii s-au ridicat la nivelul așteptărilor și s-au clasat pe locul I la proba “Descarcerare din autovehicule”. Totodată, aceștia au obținut cea mai bună clasare la următoarele categorii: cea mai bună echipă de servanți la proba de descarcerare, cea mai bună echipă de paramedici la descarcerare, respectiv cel mai bun comandant de echipaj la descarcerare.

Componenţa lotului dâmboviţean: - Șef lot - cpt. Pisău Ion; - Antrenor - mr. Vișan Gabriel; - Concurenți - plt. adj. Costache Marius, plt. adj.-șef Măruță Alexandru, plt. Tănase Victor, plt. adj.-șef Dumitrache Georgian, plt. adj.-șef Talaz Cosmin, sg. maj. Piersinaru Leonard, plt. adj.-șef Dumitrache Georgian, plt. adj. Ionescu Liviu, sg. maj. Marica Andrei.

Reprezentanții ISU Dâmbovița adresează felicitări tuturor pentru efortul depus şi rezultatele obţinute şi mult succes în competiţiile viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.