46 de cadre ale ISU Gorj au fost avansate la gradul următor

Duminică, 03 August 2014Gorj

46 de cadre ale ISU Gorj au fost avansate la gradul urmator | imaginea 1 Vineri, 1 august a.c., la sediul I.S.U. Gorj din municipiul Târgug-Jiu, precum şi la sediile din Motru şi Turceni, în prezenţa conducerii inspectoratului, au fost avansate la termen în gradul următor un număr de 46 de cadre, după cum urmează:

  • 1 ofiţer a fost avansat de la gradul de locotenent colonel la gradul de colonel;
  • 1 ofiţer a fost avansat de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel;
  • 2 ofiţeri a fost avansaţi de la gradul de căpitan la gradul de maior;
  • 2 ofiţeri a fost avansaţi de la gradul de locotenent la gradul căpitan;
  • 2 subofiţeri au fost avansaţi de la gradul de la gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant şef;
  • 25 subofiţeri au fost avansaţi de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant;
  • 10 subofiţeri de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major;
  • 3 subofiţeri de la gradul de sergent major la gradul de plutonier.

Ofiţerilor şi subofiţerilor avansaţi, le-au fost înmânate noile grade, de către Inspectorul Şef al ISU Gorj, colonel Liviu Mihăiţă Dumitraşcu, care a precizat că este un moment de mare importanţă pentru cadrele militare, din punct de vedere al ascensiunii pe scara profesională ce implică, totodată, mai multă responsabilitate în activităţile viitoare.

46 de cadre ale ISU Gorj au fost avansate la gradul urmator | imaginea 2 Odată cu avansarea celor 46 de cadre, colectivul I.S.U. Gorj s-a îmbogăţit cu un proaspăt absolvent al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, arma Pompieri: sublocotenentul Năstase Radu Octavian. Ofiţerul va fi repartizat la Centrul Operaţional Judeţean din cadrul ISU Gorj.

La pensie, după 32 de ani de activitate

Tot vineri, 1 august a.c., după o activitate de 32 de ani în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, plutonier adjutant şef Stanciu Valerică a fost trecut în rezervă cu drept de pensie pentru limită de vârstă. Subofiţerul născut la data de 04 octombrie 1960, în comuna Mărgineni-Slobozia, judeţul Olt, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Câmpina, specializarea pompieri şi-a desfăşurat întreaga activitate în cadrul Serviciului Inspecţia de Prevenire a I.S.U. Gorj.

Conducerea şi colectivul I.S.U. Gorj mulţumeşte subofiţerului pentru modul exemplar în care şi-a desfăşurat activitatea în cei 32 de ani, şi-i urează „tânărului pensionar” multă sănătate şi pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.