53 de pompieri din cadrul au fost avansaţi la termen

Duminică, 03 August 2014Cluj

53 de pompieri din cadrul au fost avansati la termen | imaginea 1 Vineri, 1 august a.c., au avut loc avansările la termen a 53 de ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari din cadrul ISU Cluj. Cei avansaţi au îndeplinit stagiul de timp prevăzut de legile şi normele în vigoare pentru promovarea în grad a persoanlului militar şi fac parte din toate structurile ISU Cluj.

Astfel au fost avansaţi cinci ofiţeri la gradele de locotenent colonel, maior, căpitan şi locotenent, doi maistri militari la nivelul clasa I şi clasa a II-a, precum şi 46 de subofiţeri la gradele de plutonier ajutant şef, plutonier adjutant, plutonier major şi plutonier.

53 de pompieri din cadrul au fost avansati la termen | imaginea 2 Cadrele avansate desfăşoară activităţi specifice de intervenţii operative şi funcţii de sprijin în următoarele structuri ale ISU Cluj: trei ofiţeri şi şase subofiţeri în cadrul reşedinţei ISU Cluj, 13 subofiţei în cadrul Detaşamentului de Pompieri Cluj-Napoca, şapte subofiţeri şi un maistru militar în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej, zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Huedin, patru subofiţeri şi un maistru militar în cadrul Secţiei de Pompieri Colina.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.