Moment festiv, cu oameni şi fapte de excepţie

Duminică, 03 August 2014Sibiu

Moment festiv  cu oameni si fapte de exceptie | imaginea 1 Luna august a debutat, pentru I.S.U. Sibiu, cu un moment festiv, emoţionant, prilejuit de înaintarea în grad unui număr de 32 de cadre ale acestei instituţii.

În fruntea cadrelor militare s-a aflat colonelul Laurenţiu-Cosmin BALCU - Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, care, după ce ani la rând şi-a pus priceperea în slujba protejării şi salvării vieţii şi bunurilor celor aflaţi în dificultate şi s-a dăruit, fără rezerve, muncii sale, a fost înaintat în gradul de colonel.

“Este un moment şi un act de mândrie al activităţii noastre. Mă bucur că am această ocazie, de a trăi împreună cu colegii mei un moment important din viaţa de militar. Acest moment, de înaintare în grad, este unul ce încununează o activitate continuă şi susţinută, ce implică muncă, eforturi, sacrificii, dar şi multe realizări şi satisfacţii. Le doresc tuturor să fie sănătoşi, ambiţioşi şi să onoreze permanent haina militară, prin activitatea şi misiunile pe care le îndeplinesc cu consecvenţă şi dăruire. Îi îndemn să nu facă niciodată rabat de la minima morală, să gândească întotdeauna pozitiv, constructiv şi în perspectivă, să aprecieze adevăratele valori, precum şi conceptele de loialitate şi demnitate militară; să nu uite niciodată că relaţiile dintre militari se bazează pe profesionalism, respect, ordine, disciplină şi devotament. Astăzi, alături de colegii mei, îmi doresc să ne bucurăm împreună de rezultatele muncii noastre si să ne străduim, zi de zi, să fim mai buni”, a declarat Inspectorul şef – colonel Laurenţiu-Cosmin Balcu.

Moment festiv  cu oameni si fapte de exceptie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.