Înaintări în gradul următor înainte de termen la I.S.U. Hunedoara cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la Marea Unire

Duminică, 07 Decembrie 2014Hunedoara

Inaintari in gradul urmator inainte de termen la ISU Hunedoara cu ocazia implinirii a 96 de ani de la Marea Unire | imaginea 1 Cu prilejul zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, 203 cadre militare – 5 ofiţeri, 197 subofiţeri şi 1 maistru militar, în activitate, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor, pregătire profesională şi comportare demnă s-au înaintat în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad.

Tot cu ocazia Zilei Naţionale a României pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul misiunilor încredinţate sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale unui ofiţer i-a fost înmânată placheta onorifică a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă iar 4 ofiţeri au primit distincţia de serviciu – insigna simbol. Totodată, un maistru militar şi 8 subofiţeri au primit Distincţia de serviciu – insigna simbol, în timp ce, emblema de merit „Acţiuni umanitare”, clasa a III a a fost oferită unui subofiţer.

Cu acest prilej, inspectorul şef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean spune că înaintarea în gradul următor înainte de termen este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar care îşi vede recunoscută şi apreciată munca şi implicarea în acţiunile de protecţie si salvare a vieţii şi bunurilor precum şi în intervenţiile de stingere a incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.