Pompieri avansați de Ziua Națională a României

Duminică, 07 Decembrie 2014Teleorman

Pompieri avansati de Ziua Nationala a Romaniei | imaginea 1 Ziua Naţională a României a constituit un plăcut prilej pentru personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman de a schimba ţinuta specifică intervenţiei în situaţii de urgență cu haine de sărbătoare.

Pentru rezultatele foarte bune obținute pe timpul desfășurării misiunilor specifice de salvare a vieților omenești, bunurilor materiale și mediului înconjurător, un număr de 149 de pompierii militari teleormăneni, din care 4 ofițeri, 2 maiștrii militari și 143 de subofițeri au fost avansați înainte de termen în gradul următor.

Trebuie menționat faptul că aceste aprecieri pozitive ale personalului unității noastre au avut la bază toate intervențiile desfășurate pe perioada inundațiilor de anul acesta, când pompierii militari teleormăneni s-au făcut remarcați pentru profesionalismul și modul exemplar în care s-au comportat, acționând fără ezitare în sprijinul membrilor comunității.

Pompieri avansati de Ziua Nationala a Romaniei | imaginea 2 De 1 Decembrie - Ziua Națională a României, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman au participat la toate manifestările organizate de către autoritățile locale, în orașele și municipiile județului nostru, cu plutoane de defilare și, pentru prima dată în județul Teleorman, cu tehnică de intervenție.

Pe toată durata desfășurării acestor manifestări, pompierii militari teleormăneni au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, neînregistrându-se nici un eveniment negativ, care să perturbe spiritul de sărbătoare al românilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.