Pompieri avansați în grad

Duminică, 07 Decembrie 2014Maramureș

Pompieri avansati in grad | imaginea 1 Marți, 02 decembrie a.c., la sediul I.S.U. Maramureș a avut loc ședința festivă de înaintare în grad înainte de termen a ofițerilor și subofițerilor pompieri cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Din cadrul I.S.U Maramureș au fost avansați în gradul următor înainte de termen 2 ofițeri și 102 subofițeri.

La ședința festivă au participat domnul Anton Rohian, prefectul județului Maramureș, lt.col. Mureșan Ioan, inspector șef al ISU Maramureș, șefi de structure din M.A.I. și șefi ai instituțiilor aparținând Sistemului Național de apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din garnizoana Baia Mare și cadre ISU Maramureș.

De asemenea, în cadrul aceleași ședințe, prefectul județului a dat citire Decretului Prezidențial prin care cu data de 1 decembrie 2014 colonelului în rezervă Ion Pop, fost inspector șef al ISU Maramureș în perioada 2010-2013, i se acordă gradul de general de brigadă în rezervă. Gradul de general în rezervă a fost obținut la propunerea făcută de către Asociația Județeană a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I, filiala Maramureș și I.S.U. Maramureș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.