Înaintări în gradul următor înainte de termen

Luni, 02 Martie 2015Hunedoara

Inaintari in gradul urmator inainte de termen | imaginea 1 Cu ocazia aniversării Zilei Protecţiei Civile din România la ordinul domnului Gabriel Oprea, viceprim - ministru Ministru al Afacerilor Interne, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, 3 ofiţeri.

La gradul de maior a fost avansat ofiţerul Informare şi Relaţii Publice, Anemona Doda, la gradul de căpitan ofiţerul din cadrul Biroul Resurse Umane, Anca Firidon iar la gradul de căpitan ofiţerul pirotehnician din cadrul Protecţiei Civile, Cătălin Hodorogea.

Cu ocazia ceremonialului militar, locotenent colonelul Viorel Demean, inspectorul şef al I.S.U. Hunedoara a afirmat: înaintarea în gradul următor înainte de termen este un moment deosebit pentru orice pompier-militar, care s-a remarcat prin profesionalism şi rezultate deosebite obţinute în muncă, prin cultură, personalitate, spirit de organizare şi iniţiativă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.