Peste 3500 de pompieri, înaintați în grad

Duminică, 09 August 2015București

Peste 3500 de pompieri  inaintati in grad | imaginea 1 Duminică, 3 august a.c., la sediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a avut loc festivitatea prilejuită de avansarea în gradul următor a cadrelor militare care au îndeplinit stagiului minim în grad, în conformitate cu prevederile legii.

În această perioadă, unităţile subordonate inspectoratului general au derulat activităţi similare, la nivel naţional fiind înaintaţi la termen 133 de ofiţeri şi peste 3.400 subofiţeri şi maiştri militari.

Prim adjunctul inspectorului general, Marian Daniel Dragne înaintat la gradul de colonel

Printre cei avansaţi s-a numărat şi prim-adjunctul inspectorului general, locotenent colonel Daniel DRAGNE, care după o carieră de 16 ani în Arma salvatorilor, a fost înaintat în gradul de colonel.

MULT SUCCES ÎN ACTIVITĂŢILE VIITOARE!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.