Avansări cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România

Marți, 01 Martie 2016Hunedoara

Avansari cu ocazia Zilei Protectiei Civile din Romania | imaginea 1 Cu ocazia aniversării Zilei Protecţiei Civile, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, 2 ofiţeri şi 3 subofiţeri.

La gradul de maior au fost avansaţi ofiţerii Claudiu Iacob, specializat în domeniul pregătirii populaţiei şi Horea Pătrui, specializat în domeniul securităţii în muncă, la gradul de plutonier adjutant, subofiţerii Viorel Ilca, Cristian Buştea şi Adrian Lăzărescu din cadrul serviciilor Pregătirea Populaţiei şi Inspecţia de Prevenire.

Cu ocazia ceremonialului militar, la care au luat parte zeci de colegi ai ofiţerilor şi subofiţerilor înaintaţi în grad, locotenent colonelul Viorel Demean, inspectorul şef al I.S.U. Hunedoara a afirmat: înaintarea în gradul următor înainte expirării stagiului minim este un moment de mare onoare pentru orice pompier-militar, care în acest mod îşi vede recompensată munca depusă, iniţiativa şi efortul.

Avansari cu ocazia Zilei Protectiei Civile din Romania | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.