115 pompieri au fost înaintați în grad

Marți, 02 August 2016Constanța

115 pompieri au fost inaintati in grad | imaginea 1 Luni, 1 august a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, cinci ofițeri și 110 subofițeri, aflați în activitate, au fost înaintați în grad, la termen.

Astfel, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi următorii ofiţeri: adjunct al inspectorului şef, căpitan Georgescu Mihai, a fost înaintat la gradul de maior, sublocotenent Anghel Paula, sublocotenent Căruceru George, sublocotenent Costache Alexandru şi sublocotenent Gherghişan Marius au fost avansaţi la gradul de locotenent.

Au mai fost înaintați în gradul următor 110 subofițeri, după cum urmează:

  • 3 plutonieri adjutanți înaintați în gradul de plutonier adjutant șef;
  • 5 plutonieri majori înaintați în gradul de plutonier adjutant;
  • 97 plutonieri înaintați în gradul de plutonier major;
  • 5 sergenţi majori înaintaţi în gradul de plutonier.

Toate cele 115 cadre militare care au fost înaintate în grad, au împlinit sau urmează să împlinească stagiul minim în grad în cursul anului 2016.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.