30 de pompieri avansaţi în grad

Marți, 02 August 2016Botoșani

30 de pompieri avansati in grad | imaginea 1 Luni, 1 august 2016, a avut loc ceremonia de avansare în grad, la termen, a cadrelor militare în activitate din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani.

Este vorba de 3 ofiţeri:

  • 1 de la gradul de locotenent colonel, la gradul de colonel;
  • 2 de la gradul de sublocotenent, la gradul locotenent;

şi 27 de subofiţeri, astfel:

  • 2 de la gradul de plutonier adjutant, la gradul plutonier adjutant şef;
  • 23 de la gradul de plutonier, la gradul de plutonier major;
  • 2 de la gradul de sergent major, la gradul de plutonier.

Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Botoşani Botoşani le-a cerut subordonaţilor să lucreze, în continuare, în echipă, să dea dovadă de onestitate, modestie şi responsabilitate. „Avansarea în grad, în funcţie, sunt elemente definitorii pentru militari. Sunt momente de bucurie, de satisfacţii pentru că avansările dau recunoaştere muncii noastre. Inspectoratul este puternic când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă şi al respectului faţă de colegul de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect şi recunoaşterea muncii. Suntem un colectiv puternic”, le-a transmis colonel dr.ing. Amarandei Cristian Mihail, subordonaţilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.