Înaintări în gradul următor la termen

Marți, 02 August 2016Hunedoara

Inaintari in gradul urmator la termen | imaginea 1 Luni, 1 august a.c., în cadrul unei ceremonii militare 82 ofiţeri şi subofiţeri, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara au fost avansaţi în gradul următor la termen.

Un ofiţer a fost avansat la gradul de locotenent colonel, iar alţi doi la gradul de locotenent, doi maiştrii au obţinut clasa I şi II, în timp ce, 70 de subofiţeri au fost avansaţi la gradul de plutonier major. Cinci pompieri au primit gradul de plutonier iar alţi doi gradele de adjutant şef şi adjutant.

Prezent la acest eveniment, subprefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely a felicitat toate cadrele militare avansate şi a apreciat eforturile pompierilor de protejare a vieţii şi bunurilor oamenilor, în special în timpul inudaţiilor generate în judeţul Hunedoara de fenomenele meteo periculoase.

Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean spune că înaintarea în gradul următor este un moment emoţionant pentru orice militar care îşi vede recunoscută şi apreciată munca şi implicarea în acţiunile de protecţie si salvare a vieţii şi bunurilor precum şi în intervenţiile de stingere a incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.