Avansări de Ziua Protecției Civile

Luni, 04 Martie 2019Harghita
Foto: ISU Harghita

Avansari de Ziua Protectiei Civile | imaginea 1 Ziua de joi, 28 februarie, a.c., a reprezentat un moment de retrospectivă a activităților desfășurate de specialiștii Protecției Civile care s-au aflat mereu la datorie în sprijinul semenilor.

Printre evenimentele derulate în această zi aniversară s-a regăsit și ceremonia de avansare înainte de termen, a cadrelor militare care, prin activitatea lor, au susținut performanța Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Oltul" al judeţului Harghita.

În semn de recunoaștere şi apreciere a efortului depus și a modului exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, un ofiţer şi doi subofiţeri, respectiv: la gradul de locotenent-colonel, maior Heremciuc Ana-Viorica şi la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Cantea Dan-Marian şi plt. maj. Szabo Laszlo.

Comanda unităţii, reprezentată de Inspectorul şef, Colonel Cimpoeşu Stelian şi prim-adjunctul inspectorului şef, Colonel Dudu Ovidiu, i-a felicitat pe cei avansați.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.