Doi ofiţeri şi trei subofiţeri, înaintaţi în grad de Ziua Protecţiei Civile

Luni, 04 Martie 2019Galați
Foto: ISU Galați

Doi ofiteri si trei subofiteri  inaintati in grad de Ziua Protectiei Civile | imaginea 1 În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim, doi ofițeri și trei subofiţeri, respectiv: de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel, donmul Manea Costinel, de la gradul de căpitan la gradul de maior, domnul Ionuț Bălan Balantof, de la plutonier adjutant la plutonier adjutant șef, Ghinea Corneliu Ecaterin, de la plutonier major la plutonier adjutant, domnii Micu Sorin și Burlacu Adrian.

Deosebit de emoţionantă a fost revederea dintre cadrele în rezervă (pensionarii) şi cadrele active ale inspectoratului. Clipele petrecute împreună au fost momente de bucurie, fiind şi un real schimb de experienţă între generaţii.

Cu această ocazie s-a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, subunităţile de intervenţie ale ISU Galați fiind vizitate de zeci de gălățeni și tecuceni. Musafirii au vizionat tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului, modul de utilizare a acesteia pe timpul gestionării situaţiilor de urgenţă și au primit sfaturi despre cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.