Avansări în grad, de Ziua Națională a României

Vineri, 06 Decembrie 2019Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Avansari in grad  de Ziua Nationala a Romaniei | imaginea 1 Ziua Națională a României a avut dublă semnificație pentru patru pompieri olteni, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu. Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie - Ziua Națională a României, Plutonier adjutant Gavrilă Andronel-Marian, Plutonier major Radu Dumitru-Doru, Plutonier major Mustață Ionuț-Toni și Plutonier major Prica Adrian-Marian au fost avansați în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad.

Domnul Colonel Adrian TĂNASE, Inspector-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, le-a înmânat celor patru salvatori noile grade și le-a mulțumit pentru activitatea desfășurată în sprijinul cetățenilor.

Reprezentanţii ISU Olt le transmit colegilor proaspăt avansați felicitări și misiuni încheiate cu bine!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.