Avansări şi pensionări la aniversarea a 87 de ani de protecţie civilă în România

Marți, 03 Martie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Avansari si pensionari la aniversarea a 87 de ani de protectie civila in Romania | imaginea 1 Vineri, 28 februarie, a.c., cu prilejul Zilei Protecției Civile, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „ Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost organizat un ceremonial militar, în cadrul căruia au fost prezentate mesajele autorităţilor cu ocazia aniversării a 87 de ani de protecţie civilă în România.

Acesta a fost urmat de festivitatea de avansare în gradul următor, înainte de termen, a patru cadre militare şi de trecere în rezervă a alte două.

Unul dintre cele mai emoționante momente festive a fost cel în care mai multe cadre au fost avansate în grad, înaintea expirării stagiului minim, astfel:

  • În gradul de locotenent colonel, maiorul Torok Mihaly;
  • În gradul de căpitan, locotenentul Ilyes Rudolf;
  • În gradul de plutonier adjutant: plutonier major Bacso Gyula şi plutonier major Garai Janos.

Totodată, în semn de recunoștință pentru curajul, devotamentul și operativitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredințate în cariera militară, au primit diplome de excelență din partea conducerii inspectoratului cu ocazia trecerii în rezervă, domnul plutonier adjutant șef Mike Elek şi domnul plutonier adjutant Burlacu George.

Reprezentanţii ISU Covasna îi felicită pe toți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.