Patru pompieri botoșăneni avansați de „Ziua Protecției Civile din România”

Marți, 03 Martie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Patru pompieri botosaneni avansati de  Ziua Protectiei Civile din Romania | imaginea 1 Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani sărbătoresc vineri, 28 februarie, a.c., 87 de ani de la înfiinţarea „Protecţiei Civile în România”.

În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim, un ofițer și trei subofiţeri, respectiv: la gradul de căpitan Bogdan – Marian Mihai, la gradul de plutonier adjutant Maria-Mihaela Botez și Bogdan Covașă și la gradul de plutonier Robert – Sorin Șerban.

Înaintarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar căruia i se vede recunoscută şi apreciată atât munca, implicarea în acţiunile de protecţie a vieţii, mediului şi valorilor materiale, cât și respectarea deontologiei profesionale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.