Bila roșie: Colonelul Daniel Dragne - pentru un bilanț al pompierilor militari nescindat

Luni, 12 Februarie 2018București

Bila rosie  Colonelul Daniel Dragne   pentru un bilant al pompierilor militari nescindat | imaginea 1 Începând de azi, revista Agenda Pompierului, vine în atenția cititorilor cu o nouă rubrică: Bilă roșie/Bilă neagră. Această rubrică își propune să recompenseze cu o bilă roșie aspectele pozitive care au legătură cu Arma Pompierilor sau să taxeze cu o bilă neagră aspectele mai puțin fericite.

Pentru început, o bilă roșie îi revine domnului colonel Daniel Marian Dragne - prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru modul în care a prezentat bilanțul IGSU referindu-se la pompieri, așa cum era și firesc și de așteptat din partea unui membru al comenzii Armei, ca la pompieri militari și nu ca la "angajați SMURD".

În condițiile în care sondajele de opinie urmăresc scindarea pompierilor militari în pompieri militari și "angajați SMURD", azi, 12 februarie a.c., am avut parte de o surpriză plăcută, un bilanț 100% al pompierilor militari: pompieri militari care au stins incendii, pompieri militari care au acordat primul ajutor și nu pompieri militari de pe mașini de stins incendii și echipaje SMURD. În aceste vremuri tulburi, prezentarea unitară a bilanțului reafirmă identitatea pompierilor ca Armă, ca militari, o reafirmare binevenită după ultimul sondaj care fracționa pompierii în două false categorii. Respect, domnule colonel!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.