Bilă roșie: Celor 3 paramedici arădeni care au asistat la nașterea unui băiețel

Joi, 15 Martie 2018Arad

Bila rosie  Celor 3 paramedici aradeni care au asistat la nasterea unui baietel | imaginea 1 Plt.maj. Ioan Malița, plt.maj. Petronel Dumitriu și plt.maj. Dacian Roman, paramedicii echipajului SMURD al Punctului de Lucru Curtici din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, au asistat nașterea unui băiețel în localitatea Sântana, chiar în ziua de 8 martie.

Micuțul, grăbit să se nască tocmai de Ziua Femeii, a fost adus pe lume la domiciliu, după ce mama sunase, la 112 pentru a solicita o ambulanță care să o transporte la maternitatea din Arad. Întrucât ambulanța de la Sântana nu era disponibilă, la fața locului a fost trimis echipajul SMURD Curtici. Ajunși la fața locului, paramedicii aveau să constate că acesteia ii sosise sorocul, și era imposibil să o transporte la spital. Așa că, cei 3 devotați militari pompieri au asistat la venirea pe lume a micuțului.

Deși nu au competențele necesare, cei trei pompieri au făcut tot ce au putut pentru ca mama și puiul ei să fie în siguranță în acest moment delicat. Și s-au descurcat exemplar! În sprijin a sosit și Ambulanța din Sântana care a preluat nou-născutul și proaspăta mămică și i-a transportat la maternitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Felicitări băieți! Simbolic, o bilă roșie din partea noastră! Suntem mândri de voi! Audacia et devotio!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.