Încă un an alături de pompierii militari

Vineri, 26 Decembrie 2014Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Ioana U. În aceste zile, printr-o coincidență minunată, chiar de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului, Revista "Agenda Pompierului" aniversează doi ani binecuvântați de existență. Acum doi ani, de Crăciun, porneam la drum împreună cu pompierii militari, cerând binecuvântarea Sfântului lor Ocrotitor, Iosif cel Nou de la Partoș și dornici să-i însoțim și să ținem pasul cu ritmul lor alert, cu dorința lor neobosită de a salva viețile și bunurile semenilor lor. Ne-am propus atunci să funcționăm ca o oglindă a pompierilor militari, o oglindă fidelă care să arate cât mai curat curajul și devotamentul acestor oameni, munca lor, dăruirea lor.

După un început timid, încet, încet, am prins aripi. Am fost alături la rău și la bine, relatând clipe de bucurie dar și de ananghie de pe frontul incandescent și nu numai. Ne-am bucurat și ne-am întristat împreună. Numărul mare de cititori dar și recunoștința pe care acești minunați cavaleri ai frontului incandescent, POMPIERII, o poartă publicației, ne arată că munca noastră nu a fost în zadar.

Ultimele momente ale lui 2014 se scurg liniștit în clepsidra tatălui Timp. Agenda Pompierului aniversează, alături de pompieri, cel de al doilea an de viață. Trebuie să spunem că fără munca susținută, responsabilitatea, dăruirea, curajul și devotamentul pompierilor militari, noi nu am exista. Acești oameni minunați ne dau valoare prin misiunile și menirea lor. Și, pentru că "Agenda Pompierului, este, până la urma, o publicație A POMPIERILOR, vă urăm din suflet un sincer "La mulți ani!".

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.